Beton injecteren Ridderkerk


Beton injecteren Ridderkerk

Beton injecteren Ridderkerk Heeft u een scheurtje ontdekt in het beton van uw balkon? Of bent u verantwoordelijk voor een bouwproject waarin beton wordt gebruikt? Hoewel beton een ontzettend sterk materiaal is, kan het zich wel eens voordoen dat er scheurtjes in het materiaal ontstaan. Dit kunnen oppervlakkige scheurtjes zijn, maar bijvoorbeeld ook diepe scheuren die de constructie en de bewapening van het beton aantasten. Er zijn hier verschillende oorzaken voor, zoals erosie door vervuilde lucht en chemicali├źn. Het ontstaan van deze scheuren kan een langdurig proces geweest zijn, maar de oplossing is gelukkig minder tijdrovend. Voor het laten injecteren van uw beton in Ridderkerk bent u bij BMG Betontechnieken aan het juiste adres.

Hoe gaat het injecteren van beton in zijn werk?

Welke injectievloeistof het beste bij uw situatie past, hangt ten eerste af van de diepte van de scheur. Diepe scheuren injecteren we met een hogedruksysteem en epoxyhars. Oppervlakkige scheuren kunnen we behandelen met een lagedruksysteem en polyurethaanhars. Daarnaast speelt ook het doel van de injectie een rol. Constructieve betonreparatie draait om het repareren van de wapening van het beton, terwijl cosmetische reparatie vooral gaat om het oplappen van het uiterlijk van het beton. Welke injectiemethode en -vloeistof het meest geschikt is voor uw beton, kunnen onze vakmensen vaststellen na een grondige inspectie. Vervolgens kunnen wij de injectie meteen voor u uitvoeren, zodat het beton binnen de kortste keren weer sterk, veilig en mooi is.

Schakel BMG Betontechnieken in voor het injecteren van uw beton in Ridderkerk

Om de veiligheid en de stevigheid van de constructie te kunnen garanderen, is het belangrijk dat u het beton in Ridderkerk zo snel mogelijk laat injecteren en herstellen. Bij BMG Betontechnieken bent u aan het juiste adres voor experts die uw balkon op vakkundige wijze kunnen repareren. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft, zoals vochtwering, injecteren, reparaties, renovaties, kelderafdichtingen, coating en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (+31654658520), e-mail (info@bmgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website.

Contact

  Naam*

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)