Beton reparatie

Wanneer is betonreparatie nodig?

Beton reparatie is vanzelfsprekend nodig wanneer er een betonnen constructie beschadigd of kapot is. Negen van de tien keer gaat een betonnen constructie kapot door betonrot. Betonrot ontstaat veelal doordat de ijzeren wapening in het beton gaat roesten. Dit wordt veroorzaakt doordat vocht, lucht of chloride binnendringt in het beton. Wanneer ijzer verroest zet het uit en hierdoor is het onvermijdelijk dat er scheuren in het beton komen.  De sterkte van de betonnen constructie zal verslechten en waardoor er een zeer onveilige situatie kan ontstaan, dat is natuurlijk het laatste wat u wilt. Uitsluitend met de beste technieken en materialen zorgt BMG BetonTechnieken ervoor dat iedere betonnen constructie gerepareerd wordt. Hierdoor ontstaat er weer een veilige woning of werkplaats.

De reparatie

Voorafgaand aan het project gaan we uiteraard met u in gesprek en maken we een nauwkeurige analyse, aan de hand hiervan gaan we aan de slag met de reparatie. Met onze werkwijze zorgen we ervoor dat het beton weer zo goed als nieuw is en voor de komende jaren vrij zal blijven van schade.

Afhankelijk van de schade passen wij constructieve of cosmetische betonreparatie toe. Wanneer de schade dusdanig groot is dat de wapening in het beton hersteld, verbetert of zelfs deels vervangen moet worden, passen de constructieve reparatie toe. Is de schade wat beperkter, dan kunnen we mogelijk cosmetische betonreparatie toepassen. Hierbij poetsen we het beton op en geven we het weer de goede kleur.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen