Galerij vloeren Papendrecht


Galerij vloeren Papendrecht

Galerij vloeren Papendrecht Galerij vloeren zorgen ervoor dat flatbewoners de weg naar hun appartement in Papendrecht veilig kunnen bewandelen. Het is dan ook belangrijk om ervoor te zorgen dat deze weg veilig blijft. Na verloop van tijd kunnen galerij vloeren echter tekenen van slijtage gaan vertonen. Het wordt immers 365 dagen per jaar en vier seizoenen lang blootgesteld aan wisselende (extreme) weersomstandigheden, temperatuurschommelingen en regen. Is de galerij vloer inmiddels versleten? Voor het laten leggen van nieuwe, kwalitatieve galerij vloeren in Papendrecht bent u bij BMG Betontechnieken aan het juiste adres.

Waar moet een galerij vloer aan voldoen?

Galerij vloeren zijn niet zomaar vloeren; het zijn vloeren die aan speciale eisen moeten voldoen om zo de veiligheid van gebruikers te kunnen waarborgen. De galerij vloeren in Papendrecht van BMG Betontechnieken kunnen hieraan voldoen:

 • Scheuroverbruggend: een kunststof vloer is egaal. Er zijn geen geulen, groeven of ‘naden’ waarin stof, vloeistof en ander vuil zich kan ophopen. Hierdoor kan de constructie niet worden aangetast.
 • Vloeistofdicht: om ervoor te zorgen dat de galerij vloer veilig te bewandelen blijft, moet het vloeistofdicht zijn. Dit voorkomt dat er waterschade ontstaat aan bijvoorbeeld de constructie van het gebouw, en voorkomt scheuren in de vloer.
 • Antisliplaag: ook in de stromende regen moet uw galerij vloer veilig begaanbaar blijven. Daarom heeft u bij BMG Betontechnieken de keuze uit diverse soorten coating, die allen bijdragen aan de veiligheid van de galerij vloer.

Laat uw galerij vloeren in Papendrecht leggen door de specialisten van BMG Betontechnieken

Kortom: een goede galerij vloer is bestand tegen alle weersomstandigheden, veelvuldig gebruik én is voorzien van een veilige antisliplaag. Bij BMG Betontechnieken bent u aan het juiste adres voor experts die uw galerij vloeren in Papendrecht op vakkundige wijze kunnen leggen. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft, zoals vochtwering, injecteren, reparaties, renovaties, kelderafdichtingen, coating en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (+31654658520), e-mail (info@bmgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website.

Contact

  Naam*

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)