Injecteren

Waar we betoninjectie voor gebruiken

Beton is een ontzettend stevig bouwmateriaal, maar het is niet zo dat het nooit beschadigd kan worden. Door weersomstandigheden, roestende wapening of vandalisme kunnen er gaten en scheuren in de betonnen constructie ontstaan. Het is belangrijk om deze beschadigingen te verhelpen, wordt dit niet gedaan, dan is de kans groot dat er betonrot ontstaat.

Bij BMG BetonTechnieken kunt u terecht voor de reparatie van deze betonschade. Wij doen dit doormiddel van betoninjectie. Dit is een reparatietechniek, waarbij er injectievloeistof in de gaten en scheuren gespoten wordt, middels een injectietechniek. Er zijn verschillende injectietechnieken, deze zijn nodig, omdat niet iedere beschadiging hetzelfde is en daarom zijn er verschillende reparatievormen ontwikkeld;

  • Lagedruksysteem: deze techniek wordt gebruikt bij relatief ondiepe scheuren die vanaf het oppervlak te bereiken zijn.
  • Hogedruksysteem: voor hele diepe scheuren, die doordringen tot de diepliggende constructie, wordt deze techniek gebruikt.

Ondanks de verschillende injectietechnieken en injectievloeistoffen staat één gegeven vast: het injecteren van beton zorgt er altijd voor dat de constructie weer waterdicht wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen