Kelder lekkage Hendrik-Ido-Ambacht


Kelder lekkage Hendrik-Ido-Ambacht

Kelder lekkage Hendrik-Ido-Ambacht Een lekkage in de kelder is al heel vervelend an sich, laat staan wanneer het leidt tot verdere schade aan uw woning of bedrijfspand. De kans hierop is echter groot wanneer u een lekkage opmerkt en niet direct een specialist inschakelt. Wanneer er serieuze vochtschade ontstaat, bent u namelijk nog verder van huis qua reparaties en renovaties. Wilt u uw kelder lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht zo snel mogelijk verholpen hebben? De vakmensen van BMG Betontechnieken staan voor u klaar met expertise, de juiste materialen en technieken én een flinke dosis klantvriendelijkheid!

Gevolgen van een lekkage in de kelder – en hoe kan BMG Betontechnieken u daarbij helpen?

Kelderlekkage ontstaat wanneer er vocht naar binnen is gesijpeld door bijvoorbeeld kiertjes of gaatjes in de constructie. Deze kiertjes en gaatjes zijn vaak moeilijk te ontdekken, waardoor een lekkage u kan verrassen. Om verdere schade te voorkomen, is het dus belangrijk om zowel de vochtschade als de oorzaak van de schade aan te pakken. Bij BMG Betontechnieken gaan we graag voor u aan de slag om uw kelder lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht te verhelpen. Na een grondige inspectie gaan we aan de slag met de kelderafdichting, injecteren we de gevonden kieren en gaatjes in het beton en werken het metselwerk weer netjes af. Zo krijgen schimmels geen kans om te groeien, zal uw behang of verf niet van de muur bladderen en zullen uw vloeren en muren niet opbollen.

Laat uw kelder lekkage in Hendrik-Ido-Ambacht repareren door BMG Betontechnieken

Kortom: denkt u last te hebben van een kelder lekkage in uw woning of bedrijfspand in Hendrik-Ido-Ambacht ? BMG Betontechnieken maakt uw kelder graag weer droog en netjes! Bij BMG Betontechnieken bent u aan het juiste adres voor experts die het uitvoeren van uw kelderafdichting graag op zich nemen. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft, zoals vochtwering, injecteren, reparaties, renovaties, kelderafdichtingen, coating en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (+31654658520), e-mail (info@bmgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website.

Contact

  Naam*

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)