Kelderafdichting Vlaardingen


Kelderafdichting Vlaardingen

Kelderafdichting Vlaardingen Heeft u een aantal schimmelplekken opgemerkt in uw kelder? Of zijn het behang en de verf gaan brokkelen? Dan is het goed mogelijk dat u last heeft van een vochtprobleem in uw kelder. Indien u hier niet snel iets aan laat doen, kan dit leiden tot verdere schade en zelfs negatieve gevolgen voor de gezondheid. De specialisten van BMG Betontechnieken nemen graag een kijkje in de kelder voor u. Indien nodig kunnen wij vervolgens de kelderafdichting in Vlaardingen voor u uitvoeren.

Waarom uw kelder af laten dichten?

Vocht in uw kelder heeft een aantal nadelen, zowel voor uw huis als voor uzelf. Vocht zorgt er namelijk voor dat verf en behang afbrokkelt. Ook kunnen muren en vloeren bol gaan staan door het ophopende vocht. Deze vochtige omgevingen zijn erg aantrekkelijk voor schimmels, die de mogelijkheid krijgen om te groeien en zich in rap tempo te vermenigvuldigen. Deze schimmels kunnen een negatief effect op uw gezondheid hebben. Kortom: genoeg redenen om uw kelder af te laten dichten. Bij BMG Betontechnieken gaan we graag voor u aan de slag om de kelderafdichting in Vlaardingen te realiseren. Als eerste bekijken we de gelopen schade en zoeken we uit waar de oorzaak ligt. Aan de hand daarvan stellen we een herstelplan op. Vervolgens dichten we de gevonden lekkage af met behulp van moderne technieken, injecteren we de gevonden scheuren in het beton en werken het metselwerk weer netjes af.

Laat uw kelderafdichting in Vlaardingen uitvoeren door BMG Betontechnieken

Heeft u last van doorslaand vocht en wilt u hier wat aan laten doen? BMG Betontechnieken maakt uw kelder graag weer droog en netjes! Bij BMG Betontechnieken bent u aan het juiste adres voor experts die het uitvoeren van uw kelderafdichting in Vlaardingen graag op zich nemen. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft, zoals vochtwering, injecteren, reparaties, renovaties, kelderafdichtingen, coating en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (+31654658520), e-mail (info@bmgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website.

Contact

  Naam*

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)