Kelderafdichtingen

Ernstige vochtoverlast maakt kelders onbruikbaar en heeft nare gevolgen voor de waarde van uw pand. Lekkage in uw kelder kan vele problemen met zich mee brengen. De verf of het behang kan van uw muur gaan afbrokkelen, schimmels krijgen de ruimte om te groeien en te vermenigvuldigen en uw vloer kan bol gaan staan. Daarnaast kan het zelfs zorgen voor gezondheidsproblemen. Het is dus van groot belang om ervoor te zorgen dat uw kelder goed is afgedicht. BMG BetonTechnieken is hier uw juiste partner voor.

Vochtproblemen

Doorslaand vocht in de kelder is een veelvoorkomend probleem. In de meeste gevallen ontstaat kelderlekkage door vochtproblemen in de kelder. Dit kan bijvoorbeeld komen door opstijgend vocht: regenwater dat in de vloer en muren trekt. Vochtproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben zoals slechte constructie, verhoogde grondwaterdruk, temperatuurverschillen, lekkende doorvoeren, slechte aansluiting of verkeerde materialen.

Tot de ongewenste gevolgen behoren onder andere schimmels, bolstaande vloeren en lelijke muren. Logisch dus dat u dat wilt opknappen! Let wel: wanneer u uw kelderruimte wilt gaan opknappen is zorgvuldig onderzoek, helder advies en rapportage zeer belangrijk.

De oplossing

Het oplossen van het probleem begint bij het stellen van een juiste diagnose door middel van een grondige analyse van de situatie. Wat is de oorzaak? Waar komt het vandaan? En hoe lossen we het op? Met behulp van onze vakkennis stellen wij vervolgens een plan op voor kelderafdichting. Wij maken gebruik van moderne technieken, ambachtelijk vakmanschap en hoogwaardige materialen. Hiermee maken wij uw vochtproblemen verleden tijd.

BMG Betontechnieken maakt uw kelder weer droog en netjes. Wij dichten de lekkage af, injecteren de scheuren, maken het metselwerk weer naar behoren en voegen eventueel een nieuwe laag toe.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen