Kelderafdichtingen

Vochtproblemen in uw kelder

De kelder is vaak een plek waar het vochtgehalte erg hoog is. Wanneer er sprake is van ernstige vochtoverlast is er een grote kans dat er schade aangericht wordt aan bijvoorbeeld de muren, het plafond of de vloer. Ook kan de ruimte zich gaan vullen met schimmels, dit geeft een onprettige geur en is bovendien schadelijk voor uw gezondheid. Om vochtproblemen in uw kelder te voorkomen is kelderafdichting dé oplossing! Hiervoor kunt u terecht bij BMG BetonTechnieken!

Oorzaak van vochtproblemen

Een te hoog vochtgehalte kan door verschillende invloeden ontstaan. De weersomstandigheden in Nederland spelen een cruciale rol in dit proces. Zo kan er spraken zijn van opstijgend vocht, dit ontstaat wanneer regen- of grondwater in de vloer en muren van uw kelder trekt. Ook kan het vochtprobleem ontstaan door grote temperatuurverschillen, een slechte bouwconstructie of een verhoogde grondwaterdruk.

Wij lossen het op!

Voor wij aan de slag gaan doen wij uitgebreid onderzoek naar het precieze probleem in uw kelder, we maken een duidelijke analyse en vervolgens weten we precies waar het probleem ligt. Wanneer wij genoeg informatie hebben gaan we aan de slag met het project. Onze specialisten werken uitsluitend met de beste materialen en gebruiken altijd moderne technieken. Het ervaren team van BMG BetonTechnieken gaat aan de slag en zorgt ervoor dat het vochtprobleem in uw kelder snel verledentijd is!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen