Kunststof vloeren Hoogvliet


Kunststof vloeren Hoogvliet

Kunststof vloeren HoogvlietOf u nu een woning hebt met spelende kinderen of een bedrijfspand waar dag in, dag uit wordt gewerkt: na verloop van tijd zal u slijtage van uw vloer opmerken. Vaak ziet het er niet mooi meer uit, wat ten koste gaat van de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. U kunt dan overwegen om te investeren in een kunststof vloer. Bij BMG Betontechnieken vindt u een uitgebreid assortiment aan diverse kunststof vloeren die wij vervolgens bij u in Hoogvliet komen leggen.

Waarom kiezen voor een kunststof vloer?

Kunststof vloeren in Hoogvliet zijn in korte tijd razend populair geworden, en dat is niet voor niets. Wij zetten de belangrijkste voordelen van kunststof vloeren voor u op een rijtje:

 • Onderhoudsvriendelijk: een kunststof vloer is egaal. Er zijn geen geulen, groeven of ‘naden’ waarin stof en ander vuil zich kan ophopen. Hierdoor kost het minder tijd om de vloer schoon te maken. De vloeren zijn daarnaast slijtvast en hebben een lange levensduur.
 • Vloeistofdicht: deze eigenschap van kunststof vloeren maakt het aantrekkelijk voor gebruik in bedrijfspanden en industriegebouwen. Gemorste vloeistoffen, zoals zuren en chemicaliën, kunnen niet in de vloer zelf trekken. Hierdoor zullen er geen vlekken ontstaan die niet verwijderd kunnen worden.
 • Verschillende afwerkingen mogelijk: wilt u een gladde kunststof vloer of is een antislipvloer juist wat u nodig heeft? Effen of decoratief met kwartszand en flakes? Onze kunststof vloeren zijn in verschillende uitvoeringen te plaatsen. Ook zijn verschillende RAL-kleuren mogelijk.

BMG Betontechnieken als uw expert op het gebied van kunststof vloeren in Hoogvliet

Bent u overtuigd van de kracht van een goede kunststof vloer? Bij BMG Betontechnieken bent u aan het juiste adres voor experts die uw kunststof vloeren in Hoogvliet op vakkundige wijze kunnen leggen, precies zoals u dat wilt. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met beton te maken heeft, zoals vochtwering, injecteren, reparaties, renovaties, kelderafdichtingen, coating en het geven van bouwkundig advies. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken per telefoon (+31654658520), e-mail (info@bmgbetontechnieken.nl) of het contactformulier op onze website.

Contact

  Naam*

  Straatnaam

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email

  Onderwerp

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)