Schilderwerken

BMG BetonTechnieken is er ook voor al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten huis. Wij schilderen van grote stukken van uw huis tot kleine details precies naar uw wens.

Zo kunt u denken aan de muren en plafonds van uw huis maar ook bijvoorbeeld het schilderen van uw kozijnen of deuren. Schilderwerk is erg belangrijk voor het uiterlijk van de uw huis. De kleur, het uiterlijk en de kwaliteit van het schilderwerk in uw huis is van groot belang voor de sfeer. Ook kunt u doormiddel van schilderwerk uw huis inrichten naar uw wens.

Bij BMG BetonTechnieken geeft u de opdracht en wij voeren het uit. Voor we beginnen met schilderen, spreken we alles tot in de kleine details met u door. Zo weten we wat u precies wilt en zo weet u waar u aan toe bent. Vervolgens gaan wij aan de slag in uw huis.

We beginnen met het grondig reinigen en schuren van het houtwerk, de muren of het plafond. Als wij hierbij zien dat het hout rot is, zijn wij uiteraard ook in staat om dit rotte hout te vervangen. Hierna beginnen wij met schilderen van het huis, precies hoe u dit in gedachte heeft.

Bent u geïnteresseerd in ons schilderwerk of in onze andere werkzaamheden binnen uw huis? Of zou u nog wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op. Dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen