Vochtwering

Vochtwering

Het vermijden van vocht in uw woning of bedrijfspand is ontzettend belangrijk, het zorgt er namelijk voor dat het pand in tact blijft en niet snel beschadigd. Wanneer er wél vocht binnendringt is de kans op beschadigingen erg groot. Hierdoor kan er een onveilige situatie staan, doordat constructies niet meer stevig zijn, of doordat er schimmels ontstaan in het plafond of de muren, deze schimmels zijn schadelijk voor de gezondheid.

Juist in Nederland is vochtwering van gebouwen en constructies onmisbaar, met name de weersomstandigheden zijn hier de voornaamste reden voor. Door de vele neerslag kan het voegwerk lek raken, waardoor het vocht doorlaat.

Bij BMG BetonTechnieken zijn we gespecialiseerd in vochtwering. De voornaamste manier om vocht in uw woning of bedrijfspand tegen te gaan is door scheuren en naden te injecteren met een vochtwerende en waterdichte gel. Door deze gel te gebruiken bij de reparatie van panden en constructies passen wij deze techniek regelmatig toe, wij zorgen er op deze manier voor dat er geen druppel vocht meer binnen komt.

Omdat iedere situatie anders is gaan we voorafgaand aan een project altijd bij u langs om een duidelijke analyse te maken. Naar aanleiding van deze analyse weten wij precies wat we moeten doen. Vervolgens gaan we aan de slag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op of vraag eenvoudig en geheel vrijblijvend een offerte op.

Offerte aanvragen

Jelderafd